Direktlänk till inlägg 15 april 2009

Kissie

Av Ankaa - 15 april 2009 22:42

Jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta helt allvarligt. För ett tag sen i skolan satt Ad, Mn och Us och pratade om någon Kissie, jag tänkte att jag kollar upp hennes blogg senare och glömde bort att göra det, fram tills idag och det är något jag ångrar att jag kommer ihåg.


För helt allvarligt, hon är några veckor äldre än mej och fullproppad med silikon och botox, allt hon verkar göra är att tänka på sitt utseende och det är inget fel på att tänka på sitt utseende, absolut inte. Men när man precis har fyllt 18 och har hela kroppen fylld med botox, silikon och alla möjliga olika jävla preparat, då har det gått förlångt.


Grejen är den att hon har en av dom största bloggarna i Sverige och jag undrar om hon överhuvudtaget vet vad hon sänder ut för signaler. För jag kan allvarligt säga att det första jag tänkte på när jag såg henne första gången var att hon inte kan ha mycket innanför pannbenet.


Och det fick jag ju bekräftat efter att ha kollat igenom hennes blogg lite grann, faktum är att mina åsikter om henne förstärktes.


Fast jag tror jag ska fortsätta på det där med signalerna hon sänder ut. Som jag tidigare nämnde så är hennes blogg en av sveriges största bloggar och det är många som läser den, framför allt kan jag tänka mej att unga tjejer läser hennes blogg.


Det jag då börjar fundera över är vad dom där unga tjejerna som läser tänker och vad hon tänker, med tanke på alla skönhets ideal som finns nu förtiden så gör hon ingenting bättre genom att skriva att hon ska skaffa bröstimplantat och sprutar in botox överallt i kroppen.


Jag kan säga att jag faktiskt gillar en del modebloggar, men det måste finnas en gräns och den tycker jag går när man börjar skriva om att man i 18-årspresent önskar sej bröstimplantat.


Jag fortsätter repetera att hon bara är 18! Det är helt galet verkligen, hon ser ut som typ Linda Rosing gör. Lika sönderblonderad och lika brun och nu snackar jag inte snyggt brun utan alldeles för brun, sådär så man tittar på henne och undrar om hon själv tycker att hon är snygg och om hon tycker att hon är snygg så undrar jag allvarligt talat om hon har något allvarligt synfel. 


Jag vet allvarligt inte vad jag ska skriva mer. Jag kanske låter avundsjuk eller något och ja, det är jag nog. Iaf lite grann, jag menar; Jag vill också kunna shoppa hur mycket som helst under veckorna. Vem vill inte det liksom?




--------


För mer om Kisse klicka här

 
 
Ingen bild

Jenny

15 april 2009 23:10

håller med, bra skrivet! de e helt sjukt.. suck finns d inte viktigare saker i livet!

 
kontrablogg

kontrablogg

15 april 2009 23:41

Bra jobbat, klanklagkamrat!

http://kontrablogg.blogg.se

 
Ingen bild

Blubb

18 april 2009 23:08

Herre hjärtanes vilken ful människa Kissie var.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ankaa - 19 juli 2009 15:50

Efter att ha velat fram och tillbaka i nästan ett halvår så har jag bestämt mig för att lämna bloggagratis och byta till wordpress. Namnet är detsamma, det ni ska lära er är att skriva wordpress.com istället för bloggagratis.se.   Puss<3 ...

Av Ankaa - 19 juli 2009 00:57

Nu ska jag göra något jag egentligen är fett emot; Jag kommer utse veckan, månadens, årets och århundrates blogg.   Alla de där går till min vän på Kontrabloggen för hans senaste inlägg (egentligen för alla inläggen, men det är hemligt). Framför allt...

Av Ankaa - 18 juli 2009 22:08

Allting började med att jag satt och kollade igenom min helgondagbok för att se om det fanns något jag vill spara. Detta gjorde jag i och med att helgon håller på att gå i graven av diverse anledningar. När jag gått igenom några inlägg så hittade jag...

Av Ankaa - 14 juli 2009 19:22

Jag nu ligger jag här i sängen. Har inte gjort något på 2 dagar, börjar kännas lite jobbigt. Men igårkväll fick jag feber som visserligen gick över under natten, men idag så har jag varit helt skakig och så blir jag yr jättelätt. Dessutom får jag ont...

=(

Av Ankaa - 13 juli 2009 03:38

Fan jag vill bara ha hem dig nu! Det är en vecka kvar tills du kommer hem och jag orkar inte vänta. Jag klarar inte det. Jag behöver dig verkligen. Jag behöver dig nu...

Ovido - Quiz & Flashcards